Om BILOX

Om BILOX

Bilar...

....har alltid varit en del av livet och är en livsstil.

 

Har under hela mitt liv arbetat med bilar i någon form - reparatör, ägt och drivit bilverkstad, ombyggnad och tillgänglighets anpassat bilar, skadereglering och skadebedöming. Fr o m 2017 är jag även certifierad oberoende värderingsman och du hittar uppgifter genom att klicka på länken nedan:

www.besiktningsman.nu

 

Behövs ett expertutlåtande, tveka inte - ring eller skicka e-post till Lennart!

Telefon: 0723-616 580

E-post: biloxihovmantorp@gmail.com

Tveka inte - ring eller skicka e-post till Martina!

Telefon: 0723-616 580

E-post: biloxihovmantorp@gmail.com

Rätt ska vara rätt..

...även för den lilla människan.

 

Ibland är det svårt att formulera sig vid en överklagan, ett avtal mellan två privatpersoner eller tillskriva en myndighet. BILOX kan vara ett stöd vid ett sådant tillfälle.

************************************

 

GDPR - eller Ny dataskyddsförordning - är du redo som företagare? Den nya EU-lagen 2016/679 som träder i kraft den 25/5-2018, innebär att man måste ha koll på alla personuppgifter i sitt företag och att man inventerar och upprättar register, var man har personuppgifterna. Låter det krångligt? Du kan lätt få hjälp av en guide som Verksamt och Datainspektionen har utformat. Du hittar den lättast via www.verksamt.se/gdpr-guiden.

Behöver du hjälp med arbetsprocessen att komma igång med inventeringarna, kan vi i Bilox hjjälpa till!

Det finns mallarl för registerförteckning, du hittar dem på SKL:s hemsida eller maila Bilox, så sänder vi över en kopia i excel-format.

 

************************************

 

Saknas det rutiner runt arbetsmiljön? Då kan BILOX vara behjälplig med arbetet med systematiskt arbetsmiljöarbete (SAM). Läs mer på Arbetsmiljöverkets hemsida om chefens ansvar ang arbetsmiljön.

 

Behöver arbetsprocesserna ses över? Då kan BILOX vara behjälplig.